De Blaasbende is het jeugdorkest van onze muziekvereniging waar alle kinderen de mogelijkheid krijgen hun muzikale talenten te ontwikkelen. Bij de Blaasbende krijg je iedere week, op een locatie bij jou in de buurt, muziekles op je eigen muziekinstrument. Daarnaast wordt iedere twee weken met alle muzikanten muziek gemaakt en zijn er ieder jaar meerdere leuke optredens/concerten. De lessen en repetities worden verzorgd door docenten van It Toanhûs.

Voor alle deelnemers van de Blaasbende worden muziekinstrumenten beschikbaar gesteld die gratis gebruikt mogen worden. Om een deel van de kosten te kunnen dekken (zaalhuur, vergoeding leraren etc.) wordt aan alle deelnemers een bijdrage van € 60,00 per kwartaal gevraagd. De (eventuele) aanschaf van individueel lesmateriaal is hier niet bij inbegrepen.

Voor vragen over de Blaasbende kun je contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar:

Janneke Planting (06-23632912)
Silvi Dijkstra-Minkhorst (06-25525595)

Aanmeldformulier de Blaasbende

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.