Onze muziekvereniging bestaat in totaal uit 36 enthousiaste muzikanten tussen de 9 en 75 jaar oud! Onze jongste leden vormen sinds 2017 ons nieuwe jeugdorkest 'de Blaasbende'. Klik hier voor meer informatie over ons jeugdorkest. Daarnaast heeft onze muziekvereniging een enthousiast A-orkest. Het A-orkest repeteert op maandag, van 19.45 uur tot 21.45 uur, in Dorpshuis de Fûke te Echten. Aansluitend is er gelegenheid voor een drankje en een hapje. Zou je graag een keer de sfeer binnen onze vereniging willen proeven? Neem dan contact met ons op!

 

Ieder jaar staat het verenigingsconcert, kerst concert en het verwelkomen van Sinterklaas standaard in de agenda, aangevuld met overige  optredens en concoursen. Tijdens onze optredens worden verschillende muziekgenres gespeeld, van pop tot klassiek. Zo zorgen wij voor afwisseling en uitdaging.

 

Uiteraard kunnen wij niet bestaan zonder al onze donateurs, sponsoren en leden van de Club van 50. Draag jij onze vereniging een warm hart toe? Dan kun je op verschillende manieren onze vriend worden. Lees meer...

 

De Blaasbende


Sinds 2017 hebben wij ons eigen jeugdorkest. Klik voor aanvullende informatie op onderstaande link!

Lees meer...

Agenda


Benieuwd waar en wanneer wij een optreden mogen verzorgen? Bekijk dan snel onze agenda!
Lees meer...

Lid worden


Binnen onze vereniging zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, bekijk onze vacatures!
 Lees meer...